BIG NEWS! EINDELIJK MAG IK HET BEKENDMAKEN 😱

Na lang wachten en met heel veel moeite dit grote geheim bij mij gedragen te hebben, mag ik het eindelijk aan jullie vertellen; IK START MIJN EIGEN KLEDINGLIJN! The word is out!

Dit is voor mij echt een droom die uitkomt. Sinds kleins af aan is mode mijn grote hobby en toen ik hier anderhalf jaar geleden mijn werk van mocht maken door middel van mijn eigen webshop op te starten, kon ik mijn geluk niet op. Maar dat ik deze hobby nu ook mag voortzetten door middel van mijn eigen kledinglijn, had ik nooit durven dromen!

Veel meer kan ik nog niet kwijt over dit fantastische project, maar ik ben in ieder geval super enthousiast en ik hoop jullie nét zo! Ik kan niet wachten tot ik jullie hier meer over kan vertellen. In de aankomende Laura’s Weekly Diaries neem ik jullie mee en geef ik jullie een kijkje in het proces wat voorafgaat aan het opstarten van een eigen kledinglijn, so stay tuned!

You have successfully subscribed!
This email has been registered