DE TWEEDE EDITIE!!!

Lieverds! Speciaal voor jullie zijn we bezig geweest met de tweede editie van de Closet Sale! Na al jullie vragen, is het dan toch echt weer zo ver! Op zondag 9 december 2018 zal ik mijn eigen kledingkast, maar ook een deel van BUYLAU verkopen aan jullie voor een klein prijsje! Daarnaast kun je op dit event ook shoppen bij een aantal andere webshops en kun je genieten van de heerlijke hapjes en drankjes. Weer iets waar ik samen met mijn team naar toe heb gewerkt en zo ontzettend naar uit kijk! Een dag waarin ik een groot deel van mijn kijkers kan ontmoeten! Na afloop krijgt iedereen uiteraard een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Dit gaat wederom weer een fantastische dag worden! Ik kan écht niet wachten!!

Het event vindt plaats van 11.00 tot 18.00 uur. 
Heb jij nog geen kaartje gekocht? Klik dan even hier!

LET OP: je kunt tickets per shifts kopen:
11.00 tot 13.00 uur
13.30 tot 15.30 uur
16:00 tot 18.00 uur

Het is niet toegestaan om een grote tas mee te nemen. Bij aankoop zorgen wij voor een bijpassende tas. Wees er snel bij want vorig jaar was het volledig uitverkocht!

You have successfully subscribed!
This email has been registered