FAMILY VLOG & EERSTE KEER TENNIS

In deze vlog zie je familie momenten en uiteraard wat werk momenten! Mijn dagen bestaan een beetje uit rennen tegen de klok in maar probeer tussendoor veel te filmen voor jullie. We zijn begonnen met tennissen, je ziet me alleen koken in de keuken haha en struggle ik met de tijd! We dansen en lachen wat af en gaan uit eten met de kids. Veel kijk plezier. Alle items van de fotoshoot vind je in mijn webshop: https://www.buylau.nl Deze video is NIET gesponsord.

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

[time] minutes ago, from [location]
The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top