GESTOPT MET VLOGGEN!

Hi lieverds! Ik ben er even tussenuit! Samen met Ryan ben ik heerlijk aan het genieten van onze HONEYMOON!!! Ook via deze weg wil ik jullie natuurlijk hiervan op de hoogte houden. Ik ga uiteraard alles vloggen en dat zal online komen zodra ik terug ben. Ik STOP dus niet, maar wel even tijdelijk met het online zetten van de vlogs! Voor meer uitleg, check de video!

Oja! En voor dat ik het vergeet, de nieuwsbrief! Inmiddels zijn er al een aantal nieuwsbrieven de deur uit! Je kunt je aanmelden via de webshop om op de hoogte te blijven van alle (nieuwe) items op de webshop! Zo onwijs tof dat ik jullie op deze manier ook op de hoogte kan houden van alle collecties die nieuw binnenkomen. Er zullen ook zeker nog meer leuke samenwerkingen aan komen, dus houd ook de website en onze social media kanalen even in de gaten! #BUYLAU

Veel liefs en tot snel allemaal! X Lau 

Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijk ervaring te geven! Klik op oké om verder te shoppen.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top