HET IS BIJNA ZOVER! WIJ GAAN TROUWEN!

Hi lieverds, het is bijna zover. Over iets meer dan een week sta ik voor het althaar in Italië en mag ik eindelijk volmondig JA zeggen tegen de liefde van mijn leven! Ik kijk zo enorm uit naar die dag. Met al onze dierbaren om ons heen wordt dit de mooiste dag van mijn leven. Dat weet ik zeker! Vorige week heb ik de laatste doorpas van mijn jurk gedaan en hij zit als gegoten. Mijn haar is uitgezocht, mijn kapsels zijn bepaald en alle voorbereidingen in Italië lopen volgens plan. Eigenlijk hebben we heel weinig bruiloft stress! Ik heb mijn jurk uitgekozen bij Bloomfeld. De jurk op deze foto is natuurlijk niet mijn trouwjurk, die is namelijk nog geheim. Ben je benieuwd naar de trouwjurken die ik heb gepast? Klink dan HIER

Liefs Laura.

You have successfully subscribed!
This email has been registered