HET VERHAAL ACHTER MIJN TROUWJURK!

Hi lieve dames! Gisteren heb ik weer een persoonlijke video online gezet voor jullie. Ik deel hierin met jullie mijn ervaring met het passen van de trouwjurken bij Bloomfeld Luxury Bridal. Het was zo’n onwijs bijzonder proces, wat ik met liefde over zou doen. En geloof het of niet, de derde jurk was dan ook gelijk de jurk waar ik in getrouwd ben! Iedereen die aanwezig was en ikzelf, waren enorm overdonderd. Wat een bijzonder en speciaal moment. Ik kan het bijna niet omschrijven! Toch wilde ik verder met de zoektocht en heb ik verschillende stijlen mogen proberen. Alleen bleef het toch écht bij de derde jurk. Uiteindelijk zijn er een aantal kleine aanpassingen geweest om de jurk helemaal perfect te maken. Zo is de tule aangepast naar mijn huid en is de jurk helemaal op mijn lijf gemaakt. Samen met Fredje heb ik verschillende make-up en haar try outs gedaan om te kijken wat we daar mee zouden gaan doen. Een paar dagen voor vertrek heb ik de doorpas gedaan en kon ik de jurk meenemen en wat vind ik het jammer dat ik deze maar één keer kon dragen. Het is zo bijzonder en echt niet te beschrijven wat dit hele proces met je doet. Ik heb namelijk nooit een sprookjeshuwelijk voor ogen gehad, totdat Ryan op zijn knieën ging. Het is oprecht een heel proces wat ik iedereen aan kan raden. Dit is zo bijzonder om mee te maken in je leven! Als ik jullie één tip zou mogen mee geven, dan is dat; bewust genieten. Ik hoor zoveel verhalen over enorme stress tijdens de voorbereidingen naar de bruiloft, maar dat is niet hoe het moet zijn! Probeer écht te genieten, want dit pakt niemand je meer af. Ik ben in ieder geval nog steeds aan het genieten en neem jullie graag mee in mijn zoektocht naar deze prachtige trouwjurk. Heb je de video nog niet gezien? Bekijk hem dan nog even hieronder!

Veel liefs, Laura

 

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered