LAURA'S WEEKLY DIARY #2
Lieve lezers,

 

In Laura’s Weekly Diary deel ik wekelijks een stukje van mijn leven met jullie. Hierbij neem ik jullie mee naar de leukste feestjes,
events, vakantietrips, de voorbereidingen voor Verliefd op Ibiza de musical, de werkzaamheden voor mijn webshop BUYLAU,
en nog veel meer! Kortom: ik hoef me nooit te vervelen in mijn hectische maar gezellige leven en deel dit graag met jullie!
💕

Dear diary,

          Maandag 6/1

It’s a new week! Ik begin deze week vol enthousiasme, want ik heb BIG NEWS! Na lang met dit geheim rondgelopen te hebben,
mag ik het eindelijk aan jullie vertellen; IK START MIJN EIGEN KLEDINGLIJN! Dit is voor mij écht een droom die uitkomt.
Mode is al vanaf kleins af aan mijn passie en hier mocht ik anderhalf jaar geleden mijn werk van maken door mijn eigen webshop te beginnen.
Dat ik nu ook aan mijn eigen kledinglijn werk is iets wat ik nooit had durven dromen.
In mijn Diary neem ik jullie binnenkort mee in het proces wat voorafgaat aan het opstarten van een eigen kledinglijn, so i’ll keep you posted!

Verder is de oude Laura weer terug, want ik voel me stukken beter! Gelukkig maar, want aankomende week is onze ALLERLAATSTE repetitieweek in de studio.
Bij deze gedachte alleen al gieren de zenuwen door mijn lijf!

          Dinsdag 7/1

Was ik eindelijk opgeknapt, word ik wakker met een intense pijn in mijn oor! Grrr… Drama! Het voelt letterlijk of iemand met een klein mesje in mijn oor steekt.
Nu ben ik het even helemaal zat, en aangezien ik over een week het theater in moet, besluit ik langs de huisarts te gaan. Wat blijkt?
Ik heb een heftige ontsteking te pakken, pfff! De dokter schrijft mij een antibioticakuur voor.
Normaal ben ik hier altijd op tegen en ben ik van het natuurlijk uitzieken, maar hier heb ik nu echt geen tijd voor!

          Woensdag 8/1

Met de hele cast doen we een doorloop van acte één en twee achter elkaar, dit is in principe de gehele musical, en zetten we alle puntjes op de i.
Ik voel me energiek en goed en heb het ziek zijn dus gelukkig achter me gelaten. ’s Avonds heeft Ry heerlijk gekookt, dat doet hij eigenlijk iedere dag.
Nee, ik mag zeker niet klagen, haha! Even lekker een uurtje op de bank chillen en op tijd naar bed, want je bent helemaal kapot na zo een repetitiedag.

          Donderdag 9/1

De eerste officiële doorloop MET PUBLIEK! Er komen namelijk mensen van de productie kijken, zó spannend!
Dit is dan ook hét perfecte moment om te checken welke grappen overkomen, en aan welke wij nog moeten werken.
We kunnen namelijk nu echt testen wanneer het publiek lacht, en wanneer niet. Hier leer je gelijk op in te spelen door middel van bijvoorbeeld het nemen van een rust.
Een leerzame dag dus!

          Vrijdag 10/1

Vandaag is een extra spannende dag want wij krijgen hoog bezoek! Rick Engelkes komt namelijk kijken naar de repetities; de producent, en dus de grote baas.
Wat een spanning, je wilt tenslotte dat hij tevreden is. Zijn oordeel is natuurlijk het belangrijkst. En wat een opluchting!
Hij is zóóó enthousiast! Ik ben dan ook mega trots op ons lieve team. Als je zes weken dag in, dag uit repeteert en de producent zo enthousiast is,
geeft dat natuurlijk voldoening bij de hele cast. Ik ga dan ook met een mega trots gevoel naar huis.

          Zaterdag 11/1

Iets eerder dan normaal beginnen we met de doorloop van de musical, want ik moet om 13:00 uur weg. De mannen van de techniek komen vandaag naar de repetitie kijken.
Superleuk om nu te zien hoe iedereen zijn eigen kijk op de musical heeft. Zo zie je dat het publiek van gister hele andere humor heeft en dus op andere momenten lacht,
dan het publiek van vandaag. Daarom is het zo tof dat we dit nu drie keer voor publiek mochten doen. Na de repetitie rijd ik snel naar Aalsmeer,
ik heb namelijk een covershoot voor een magazine! Iets wat ik altijd al gewild heb en voor mij dus een kleine mijlpaal is. Voor welk magazine het is, kan ik nog niet vertellen,
maar het blad komt uit met Valentijnsdag, hoe leuk! Binnen een uurtje ben ik alweer klaar. Ik merk aan mezelf dat het shooten mij steeds makkelijker afgaat,
dit komt door de ervaring die ik op heb gedaan bij alle BUYLAU shoots.

          Zondag 12/1

Mijn enige vrije dag, en ik neem het ervan! Relaxed word ik wakker om 11:00 uur, dit had ik echt even nodig.
Ik voel mij uitgerust en neem een kletsvideo op waarin ik vertel waarom ik de laatste tijd zo afwezig ben geweest op social media.
Ry is al vroeg de deur uit want hij werkt vandaag op de SundaySchool beurs in Utrecht voor het kledingmerk Crush Denim. Samen met Luc ga ik even langs om hem te supporten,
waarna wij gezellig met z’n drietjes sushi eten bij Sushi Wang in Utrecht. Wat heb ik genoten!

Bij thuiskomst gaat even alle aandacht naar de dieren; Rocks uitlaten, katjes knuffelen, en zo sluit ik tevreden mijn week weer af.

Hoe was jullie week? Tot de volgende diary! 💕


You have successfully subscribed!
This email has been registered