MIJN NIEUWE UITDAGING: BOXING STARS!!!

Hoi lieve dames! Jullie hebben het ongetwijfeld wel voorbij zien komen. Ik doe mee aan het nieuwe programma: Boxing Stars! Een grote uitdaging waar ik enorm veel zin in heb. Ik ben echt iemand die graag iets nieuws aangaat. Ik hoefde dus ook zeker niet lang na te denken op de vraag of ik mee wilde doen aan dit nieuwe programma. Ik kan natuurlijk nog niet te veel verklappen, maar daarnaast weet ik zelf ook nog niet wie mijn eerste tegenstander gaat worden. Jullie zijn natuurlijk de eerste die het horen, dus houd vooral even mijn social media kanalen in de gaten als je net zo benieuwd bent naar dit avontuur als ik! Daarnaast zal ik natuurlijk wel alles vastleggen, maar dit zal ik met jullie delen zodra mijn deelname erop zit. Vergeet dus vooral niet te kijken en hopelijk willen jullie voor me duimen, wie weet helpt dat voor nóg meer energie (want geloof me, die is er 110%!).

Liefs, Laura

You have successfully subscribed!
This email has been registered