NAGENIETEN VAN DE BRUILOFT!!!

Hi lieverds, 

Jeeeeetje! Het is gewoon al langer dan een maand geleden! 10 september ben ik getrouwd met mijn lieve man Ryan. En ja, ik kan vanaf nu gewoon zeggen, MIJN MAN! Wat is dat heerlijk zeg! Daarnaast voelde het ook zo bijzonder om bruid te zijn, een gevoel dat niet te omschrijven is. We hebben samen met onze familie en vrienden zó genoten, en we genieten natuurlijk nog steeds. Hopelijk heb ik jullie met de trouwvideo en de backstage vlog ook goed mee kunnen nemen in deze driedaagse bruiloft, maar volgens mij is dat aardig goed gelukt. Ik word zo blij van al jullie berichtjes. Het feit dat er genoeg van jullie ook tranen in de ogen hadden bij het kijken van de video, zegt denk ik al genoeg! Ik vind het écht super dat jullie zo betrokken zijn! 1000 maal dank daarvoor!!
Daarom heb ik voor jullie een video gemaakt die ook super veel werd aangevraagd. In deze video deel ik namelijk al mijn beauty tips die mij enorm goed hebben geholpen om mezelf helemaal WEDDING READY te maken. Heb je die video nog niet gezien? Klik dan hier!

Liefs, Laura

 

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered