NU OOK BESTELLEN IN BELGIË EN DUITSLAND?!

Hi lieve meiden! Ik ben deze tijd zo enorm enthousiast! Jullie kopen massaal onze kleding via de webshop en ik zie zoveel leuke items bij jullie voorbij komen. De items via de hashtag #BUYLAU bekijk ik natuurlijk ook met alle liefde. Ik wil jullie enorm bedanken hiervoor. Ik word er zó gelukkig van als jullie met plezier de items kunnen dragen. Maar... Nu kan de kleding ook geshopt worden in BELGIË EN DUITSLAND!!! Hoe tof is dat! We zijn er al een tijdje mee bezig geweest, maar eindelijk is het zo ver. De eerste bestellingen in België zijn inmiddels al binnen gekomen, super leuk! Inmiddels zijn we nog druk bezig om alles rondom BUYLAU te ordenen en alles een plekje te geven op kantoor, maar we zijn goed op weg! Vooral met deze vooruitgangen krijg ik enorm veel energie en hoop ik dat jullie straks allemaal met veel liefde kunnen genieten van de items op de webshop.

Liefs, Laura