Our honeymoon story

Hi lieverds. De eerste twee delen van onze geweldige honeymoon staan online. Onze eerste locatie is Suriname. Daar zijn we voornamelijk de familie van Ryan gaan opzoeken. Zó enorm leuk om te zien waar zijn roots liggen. Hij komt daar helemaal tot leven! En ik ook trouwens! Wat een prachtig en rustgevend land is Suriname. Dit is zeker een nieuwe favoriet op mijn lijstje van bestemmingen. Benieuwd naar ons avontuur in Suriname? Bekijk HIER de video!

Na een week in Suriname te hebben vertoefd zijn we naar Amerika gevlogen en om precies te zijn naar Miami! Een wereld van verschil met Suriname maar ook zó tof! Het lijkt net of je in droom zit als je daar loopt. We genieten van de mensen, de cultuur, de stranden en het eten. Klik HIER voor de video! 

Na 7 dagen Miami zijn we naar onze derde en laatste bestemming gevlogen.... Mexico!! Dit stond totaal niet op de planning maar het was geweldig. Wat een land is dat! Ik heb er bijna geen woorden voor. Soms denk ik wel eens, waarom woon ik in Nederland? Ik zou zo graag in een van deze landen willen wonen. Puur en alleen al om de zon! Zou jij in het buitenland willen wonen? 

P.S. Onze Mexico vlog komt zondag online! Stay tuned!

 

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered