Stylingtip, BUYLAU, Laura Ponticorvo

Brrrr… Wat een kou! Speciaal voor deze koude dagen hebben wij weer een superleuke set samengesteld. Je wilt de winter tenslotte wel leuk, maar goed gekleed, doorkomen!

Wintertime is? Hoodie time! Want wie kruipt er nou niet het liefst in een hoodie ’s ochtends? Precies! En daarom is onze LA Sisters Rainbow Hoodie Grey dé perfecte trui voor het winterseizoen. Gegarandeerd een trui waar je in wilt wonen 😉

De heerlijke Furry Love – Pink is ongetwijfeld één van onze favorieten, wat een geweldige jas! Heerlijk warm, en suuuuper zacht, een jas die niet te missen is tijdens de winter! And what about the color? 😍 We love it!

Ga jij liever voor een stoerdere jas? Dan is de Long Lammy Denim Jacket Black iets voor jou. Deze stoere denim jas is gevoerd met sherpa en hij is dus perfect tegen de kou. Draag hem lekker oversized, of tailleer hem met de koortjes om je middel, wat een prachtig model creëert. Deze is ook verkrijgbaar in het Denim Blue.

De set is mooi te combineren met onze ‘Perfect Fit’ Black Skinny Jeans, een jeans die bij geen enkele vrouw te missen is. Deze broek is altijd goed, wat je ook draagt. Met onze Fanny Pack om de jeans heen, raak jij jouw telefoon en geld nooit kwijt. Praktisch en stylish!

Voeg voor een beetje sparklede Silver Star Earrings aan de outfit toe, en jij bent helemaal winterproof!