STYLINGTIP: FANCY FLARED

Flared pants: we absolutely love it! Deze trend is beschikbaar in zó ontelbaar veel kleuren en printen, dat het nóóit verveelt. Wij hebben nu weer drie oogverblindende varianten aan onze collectie toegevoegd!

Deze animal printed flared pants zijn gemaakt van een heerlijke velvet stof en zijn dus, buiten dat ze prachtig zijn, ook super comfy om te dragen! Echt een broek die je het liefst iedere dag aan trekt. Daarnaast laat het uitlopende model jouw benen lang en slank lijken, en laten we eerlijk wezen; wie wil dat nou niet?

Buiten de extreem zachte stof en de ‘perfect fit’ hebben wij deze broek in een slangen- en zebraprint. Let’s get wild! Welke is jouw favoriet: de Velvet Snake Pants Black, de Velvet Snake Pants Brown of de Velvet Zebra Pants

Combineer de broek met onze Fancy Flared Top; een zwarte top die door de uitlopende mouwen een mooie elegante uitstraling heeft.

Less is more? Echt niet! Want deze outfit is niet compleet zonder sieraden. Voeg The Mary Gold Earrings, de bijbehorende Gold Mary Ring en de Gold Multi Coin Necklace toe, en creëer een stijlvolle uitstraling.

Dus wil jij de dag met flair doorkomen? Ga dan voor deze toffe flared outfit!
You have successfully subscribed!
This email has been registered