TERUGBLIK 2018

Lieve allemaal!

Vandaag is het de laatste dag van 2018 en wil ik graag even met jullie terugkijken op dit jaar. Met kerst net achter de rug kan ik terugkijken op een geweldig jaar vol gezelligheid, positiviteit en vooral heel veel liefde! De liefde die ik van jullie en van mijn familie, vrienden en mijn man heb gekregen betekenen veel voor mij! Tijdens de feestdagen word ik altijd weer eventjes bewust van het feit hoe enorm dankbaar ik ben voor alles wat op mijn pad komt. Het was een jaar met één van de mooiste hoogtepunten in mijn leven, onze bruiloft! Zo fantastisch dat ik dit samen met mijn familie en vrienden heb mee mogen maken. Het jaar 2018 kan ik ook zeker omschrijven als een droomjaar die werkelijkheid is geworden! Naast dit hoogtepunt is natuurlijk de webshop uitgegroeid tot een bedrijf waar ik zó trots op ben. Ik vind het zo gaaf dat ik een passie van mij heb kunnen uitbreiden tot een bedrijf. Ik vind het leuk om jullie te inspireren en hierdoor krijg ik het gevoel dat ik nóg meer verbonden ben met jullie. Ook blijft het voor mij een feestje om mijn vlogs met jullie te delen waarin ik jullie meeneem in mijn dagelijks leven. Ik wil jullie dan ook onwijs bedanken voor alle support en lieve berichtjes dit afgelopen jaar. Het jaar 2019 wordt een nieuw jaar vol met nieuwe kansen. Probeer zoveel mogelijk te genieten en wees vooral lief tegen elkaar! We gaan er met z'n allen weer een fantastisch nieuw jaar van maken. Ik heb er zin in!!

Ik wens jullie een liefdevol 2019 toe en een warme nieuwsjaarsknuffel van mij!

X Lau!

 

 

 

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered