WHO AM I?

Hi guys,

Ik, Laura Ponticorvo vind het ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn nieuwe webshop BUYLAU. Als online content creator plaats ik wekelijks vlogs op mijn YouTube kanaal met betrekking tot fashion, beauty, lifestyle & travel.  
Daarnaast ben ik zeer actief op instagram en via dit platform is mijn liefde voor fashion en fotografie gegroeid. 
Door alle reacties die ik regelmatig binnen krijg via social media ben ik erachter gekomen dat ik veel vrouwen inspireer op het gebied van fashion en trends.
Zo ben ik op het idee gekomen zelf een webshop te lanceren en hier ben ik ontzettend trots op. Alle items die je in BUYLAU kunt shoppen zijn items die ik zelf heb uitgekozen en met veel plezier draag.
Vanaf nu kan ik jullie altijd doorverwijzen naar mijn eigen webshop met mijn persoonlijke items. 

Er zullen wekelijks nieuwe items verschijnen op BUYLAU en hiervan zal ik je op de hoogte houden via social media. 
Ik ben super enthousiast en ik hoop dat je scoort! 

SHOP TILL U DROP BABY!!!

Liefs, Lau

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered