• RYAN'S BIRTHDAY, KOKEN MET DE KIDS, KERSTBOOM & SPELLETJES!

  RYAN'S BIRTHDAY, KOKEN MET DE KIDS, KERSTBOOM & SPELLETJES! | Laura Ponticorvo | FAMILY VLOG!
  Lieverds! We hebben weer een super leuke vlog voor jullie. Ryan is jarig en ik verras hem met iets super cools! We gaan weer als vanouds gezellig spelletjes spelen en er wordt flink wat af gelachen! Ook zit er een kookvlog in verwerkt waarin we met z'n allen de keuken ingaan om Ryan te helpen! Op het menu staat een heerlijke ovenschotel met kerrie...
 • KORTE UITLEG😔 NA-KD SHOPLOG & NOG VEEL MEER! ! Laura Ponticorvo

  KORTE UITLEG😔 NA-KD SHOPLOG & NOG VEEL MEER! ! Laura Ponticorvo
  Hey lieverds. Het voelt zo lang geleden sinds ik weer een vlog heb geüpload maar no worries, I'M BACK! Ik zal niet in één keer verdwijnen en ik vind het gewoon te leuk nog allemaal:) Kleine uitleg ben ik jullie wel verschuldigd en ik neem je weer mee in mijn bestaan. Een extra lange en gezellige vlog met ook een mega shoplog van NA-KD...
 • IK MAG EINDELIJK WEER & FREDJE Z'N NIEUWE HUIS STYLEN!

  IK MAG EINDELIJK WEER & FREDJE Z'N NIEUWE HUIS STYLEN! | Laura Ponticorvo
  Lieverds! Ik mag eindelijk weer!!! Wat voelt dit goed en wat heb ik dit gemist zeg! Verder zien jullie Fredje zijn nieuwe eigen huisje en heb ik hem blij gemaakt met nieuwe posters voor in zijn huisje! Een feestje om samen op te hangen en te stylen. Je krijgt 30% korting op Desenio met code: LAURAPON via deze link: https://desen.io/lauraponticorvo Korting geldt niet op...
You have successfully subscribed!
This email has been registered