BEAUTY AFSPRAKEN + NIEUWE MUREN IN HUIS!

Lieverds! Ik combineer mijn werk nu net even iets anders zodat ik naar 2 beauty afspraken kan en eindelijk weer op bezoek ga bij vriendinnen. Iets wat ik echt verwaarloosd heb en ik wil dat niet meer. Ik wil het anders inplannen zodat ik ook nog kan genieten van de vriendschappen die ik heb i.p.v. alleen maar werken of thuis zijn. Vooral het afgelopen "Corona" jaar heb ik zo weinig vriendinnen gezien. Ik ben er nu wel achter gekomen dat er belangrijkere dingen in het leven zijn dan alleen maar werken. Persoonlijk voelt dit even heel goed voor mij en dan werk ik liever in de avond uurtjes door. Gelukkig kan ik mijn tijden zelf bepalen en daar ben ik mega dankbaar voor. Verder zie je weer wat momentjes thuis en worden de twee laatste muurtje prachtig behandeld met Venetiaans stucwerk. Veel kijk plezier.

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

                                         

You have successfully subscribed!
This email has been registered