BEAUTYGLOSS EN JOSH V VERWENNEN MIJ!

Hi lieve mensen. Ik gok dat iedereen binnen is vandaag en allemaal een beetje geschrokken zijn van de ontzettende snelle ontwikkeling van het Coronavirus binnen ons land en de hele wereld. Deze beelden zijn allemaal van vorige week toen het nog een stukje rustiger was dan nu. Ik wilde ze wel heel graag met jullie delen. Uiteraard zitten wij nu ook al drie dagen binnen en al mijn musical shows zijn gecanceld. Ik wil iedereen veel sterkte wensen deze aankomende twee weken! Safety first, pas goed op jezelf, neem genoeg vitaminen C in en drink veel water! Hopelijk kan dit vlogje je eventjes alle ellende laten vergeten! Het zijn weer een aantal leuke dagen voor mij geweest waarvan ik jullie meeneem naar kantoor, naar Friesland en laat ik jullie mijn ouderlijke huis zien en neem ik jullie mee naar een geweldig event van JOSH V en BEAUTYGLOS! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

You have successfully subscribed!
This email has been registered