(BONUS) MOEDERDAG VIEREN 🥰

Lieve schatten, weer een nieuwe weekvlog voor jullie online. We beginnen de week met een signeersessie van mijn eigen beauty bags bij het hoofdkantoor van L’Oéal. Zoals iedere week worden we weer afgemaakt in de sportschool en neem ik jullie mee naar de première van Pikachu. Mijn lieve vriendin uit Washington is in Nederland, dus dat betekent lekker samen eten en heel veel kletsen. Ik laat jullie mijn wenkbrauw routine zien, waar ik dagelijks veel vragen over krijg. Eindelijk ga ik weer wat leuks doen met mijn lieve moeder, voor moederdag. We gaan naar een leuk event in het Krasnapolsky hotel, waar we heerlijk gaan eten en mogen genieten van een optreden van zangeres Do. Ryan en ik gaan samen naar de Coiffure Awards en jullie zien mij met een andere look. Ben jij benieuwd hoe deze look is gecreëerd, laat dan een berichtje achter in de comments.

 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered