BOXING STARS! MIJN VOORBEREIDINGEN!

Hi lieve mensen. Even geen weekvlog maar allerlei verschillende momenten van de afgelopen 5 weken. De trainingen, ups en downs en ontzettend veel boksen. Tijdens het editten van deze video zag ik zelf progressie in mijn techniek. Super gaaf om dat toch te zien, dat als je ergens veel voor oefent dat je het uiteindelijk beter zal doen! Ik heb echt ontzettend genoten van dit boks avontuur en ondanks ik verloren heb zal ik zeker doorgaan met boksen. Wat een mooie en bijzondere sport. Ik raad iedereen aan om een keer een boksles te nemen mocht je een uitdagende work-out zoeken voor je body and mind. Ik zelf ben 6 kilo afgevallen door het boksen en ben ik fitter dan ooit. Ik voel me sterk en gezond en sta toch anders in het leven. Nog een kleine boodschap naar al mijn lieve volgers. Als je ergens voor gaat, dan kom je er wel! Nooit opgeven!!! Don't give up! Hoop dat jullie het leuk vinden om te zien hoe intensief deze weken waren voor mij en zo toch een kijkje achter de schermen hebt gekregen. Veel kijk plezier!!! Kussss

 

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered