DE PREMIÈRE VAN VERLIEFD OP IBIZA - BACKSTAGE VLOG!

 Hi lieverds, 

Ik start mijn vlog bij Mascha thuis en nemen samen een Glam With Me video op. We krijgen vaak te horen dat we op elkaar lijken dus leek het ons leuk om samen deze video op te nemen. Met hetzelfde make-up lookje kunnen we kijken of we echt zo erg op elkaar lijken als mensen zeggen. Verder staat mijn vlog in het teken van het moment waar we als team zo hard naartoe hebben gewerkt; de première van Verliefd Op Ibiza! Ik neem jullie weer mee tijdens de voorbereidingen en ben enorm benieuwd wat jullie ervan vinden! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

You have successfully subscribed!
This email has been registered