DIT IS DAN TOCH HET EINDE :(

Hey lieverds, in deze vlog zien jullie de nieuwe collectie van mijn webshop, wat herkenbare momenten met mijn man Ryan en is het nu echt wel het einde van de musical Verliefd op Ibiza. We hebben een afscheidsborrel en wat ga ik iedereen missen zeg. Het was een droom die uit is gekomen om met deze geweldige rol in het theater te mogen spelen en ik heb er ongelooflijk veel van genoten! Hopelijk sta ik ooit weer te schitteren in het theater, maar voor nu moet ik het een plekje geven dat we deze geweldige show gewoon nooit meer gaan spelen.
Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!


[time] minutes ago, from [location]
The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top