DIT IS ZO ONGELOOFLIJK MOOI IN JE HUIS! MINI MAKE-OVER!

Lieverds! Wat momentjes met mezelf thuis zonder teveel gekkigheid en ons huis wordt nu langzaam weer thuis!!! :) Kantoor/bureau gaat eruit en een goed vriendje van mij gaat de muur designen met Stucco Veneziano! Zo ongelooflijk mooi! Ik ben echt verliefd en jullie zien in deze vlog echt de stappen van zo'n gave muur! Mocht je het vet vinden en ook een muurtje willen versieren thuis!? Pomme is te bereiken via: https://www.instagram.com/designmuren/ Veel kijk plezier lieverds en ik beloof dat er vanaf nu weer meer vlogs en random video's online verschijnen!!! Heb er weer helemaal zin in!!!! Ik ga morgen weer beginnen met filmen. Tot snel weer lieverds!!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

                                         

You have successfully subscribed!
This email has been registered