EEN EIGEN WINKELTJE!!!

Lieverds, ik neem in deze video mijn beste vriendin mee naar de musical MAMMA MIA, dit was haar eerste musical en het was ontzettend leuk. Ik heb weer opnames voor KVK en ik ga iets ontzettend leuk doen met het team. Wij staan namelijk op het Friends of the brands SUMMER FESTIVAL met mijn eigen webshop, BUYLAU. Het voelde echt alsof ik een eigen winkeltje had en ik vond het zo LEUK! Ontzettend veel lieve kijkers gesproken en ontmoet en veel kleding verkocht. Wist je dat er in oktober weer een closet sale van mij aankomt? Houd mijn socials in de gaten voor meer informatie.

 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

You have successfully subscribed!
This email has been registered