GEEN GEHEIMEN MEER VOOR JULLIE!

Lieve iedereen, na vandaag heb ik eindelijk geen geheimen meer voor jullie! Maar eerste begin ik de weekvlog met een sportles en geeft Ryas mij een lifehack over een aardbei. Eindelijk mag ik mijn grote geheim met jullie delen. Ik heb iets mogen ontwerpen in samenwerking met L’Oéal waar ik de afgelopen maanden mee bezig ben geweest. Ik heb namelijk een beauty bag mogen ontwikkelen! En daar ben ik zo ontzettend trots op! De winnaressen van de winactie zijn vandaag op kantoor om gestyled te worden en ik heb weer leuke opnames. Voor ons ziet Koningsdag er iets anders uit dit jaar, namelijk het kantoor helemaal afmaken wat betreft de schilderijtjes. Wat hebben jullie deze Koningsdag gedaan?

 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

 

[time] minutes ago, from [location]
The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top