GENDER REVEAL, LASERGAMEN, FAMILY TIME & EIGEN SCHOENEN COLLECTIE!

Lieve kijkers van mij, wat ontzettend leuk dat jullie weer op deze vlog hebben geklikt. Ik waardeer jullie reacties ontzettend en wil jullie dan ook bedanken voor jullie support. In deze vlog ga ik naar de GENDER REVEAL party van Julie, neem ik je mee naar een super leuke DINERSHOW in Amsterdam, gaan we met de familie een avondje LASERGAMEN en KARTEN en zie je weer wat OPRECHTE momenten uit mijn leven. Ik wens je ontzettend veel kijk plezier. Veel liefs Laura

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

[time] minutes ago, from [location]
The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top