GEWELDIGE AVOND BIJ DE REINDERS OPENING

In deze vlog neem ik jullie mee naar de grand opening van het nieuwe pand van REINDERS en AIR FORCE. Ik ben zo ontzettend trots op de meiden en het was echt een geslaagde avond. Ohnee!!! Ik heb mij opgesloten in mijn eigen huis. Hebben jullie de video’s van KVK al gezien? Hier neem ik de kijkers mee tijdens een werkdag van een bedrijf. Ben jij een ondernemer of is het droom van je om een onderneming te hebben, dan is deze serie zeker leuk om te kijken. Natuurlijk is het weer tijd voor een work-out sessie met Ryan. Gelukkig ben ik niet claustrofobisch, wan ik ben ook nog opgesloten in een wc. Veel kijk plezier en laat mij weten of jij wel eens opgesloten bent geweest.

 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

 

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered