GROOT VERJAARDAGSCADEAU VOOR MIJN BONUSKIND! πŸ’–

Lieverds, we beginnen deze weekvlog super feestelijk. Mijn lieve bonuskindje, Bowie is jarig en zij heeft een super mooie fiets van mij gekregen. Ryan heeft weer heerlijk voor ons gekookt en ik ga samen met Bowie eendjes voeren in het park. Samen met Ryan hebben we weer personal training en mijn vader komt gezellig op bezoek. Ik heb opnames midden in de nacht met Nachtbrakers, waar we Luca gaan wakker maken en een opdracht moeten uitvoeren. KARTEN!! Wie denk jij wie er het snelst is? Super leuke opnames gehad voor KVK en we vieren de verjaardag van Bowie. Super leuk!!! Ik mag mee met Bowie haar eerste dansles en wat heeft ze het super goed gedaan. Ik neem Ryan mee naar Enfusion in Martini Plaza als verrassing en ik laat jullie de inhoud van de Bluxbox zien.

Β 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer jeΒ HIER!

Tot snel.

Β 

You have successfully subscribed!
This email has been registered