HEIMWEE NAAR MIJN OUDE HUISJE!!!

Hey lieverds. Ik merk dat ik mijn oude buurtje toch wel erg mis, we shooten weer flink wat af voor de webshop en ik zit weer opgescheept met de mannen haha! Sorry voor de fashionista's onderons, maar de Dolly Dots jurkjes die je in deze vlog ziet, zijn helaas al uitverkocht. Ze gingen heel erg snel en toen we ze online hadden gezet waren ze op diezelfde dag uitverkocht. Er komen binnenkort wel weer nieuwe aan in andere kleurtjes en dan zal ik het eerder delen via de vlog zodat je die niet misloopt. Verder wens ik je uiteraard veel kijk plezier en hopelijk zien we elkaar snel weer. Het liedje wat je hoort is de nieuwe track van Luca mijn bonuszoon die op 29 mei wordt gereleased op Spotify! Dus je kunt het liedje vanaf dan streamen! Yay!!!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

You have successfully subscribed!
This email has been registered