HET IS BIJNA ZOVER!!!

Lieve iedereen. Ik neem jullie weer een aantal dagen mee in mijn hysterische week waarbij we veel try-outs hebben en ons KLAARSTOMEN voor de grote prèmiere van Verliefd op Ibiza. Jullie zien nu echt weer veel nieuwe en andere momenten en ik hoop dat jullie het leuk vinden om dit stukje van mij te zien. Op het moment even niet veel meer dan dit omdat ik ook niet heel meer dan dit doe haha. Mijn ritme nu is: slapen..eten..show spelen..slapen..eten..show spelen :) Maar onwijs leuk en ik probeer diverse dingetjes aan jullie te laten zien. Hoe we ons helemaal ready maken voor de show, zoals inzingen etc. Ook krijgen jullie weer een leuke Take-Over van Joris want ik was mijn camera vergeten in de bus en gelukkig had Joris hem meegenomen de volgende dag! Wat een stress en paniek toen ik erachter kwam dat ik mijn camera niet meer in mijn tas had! Have fun watching! 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered