HET PERFECTE CADEAU VOOR RYAN + LUCA PRANKEN!

Lieve iedereen.Ik begin weer een klein beetje over te lopen wat wek betreft maar ik probeer daar wel weer balans in te vinden. Het is ook eventjes tijd om te spelen i.p.v. dat zakelijke gedoe de hele tijd:) We gaan Luca pesten voor TIKTOK en ik heb het perfecte cadeau voor RYAN gekocht zodat wij elkaar nog steeds lief blijven vinden HAHA! Nieuwe collectie zul je zien in deze vlog en ik moet zeggen; Hij is weer leukkkkk!!!! Ik ben echt elke week op inkoop om leuke nieuwe sets te shoppen voor BUYLAU en ik probeer zo goed mogelijk in te kopen wat de maten betreft zodat iedereen kan slagen! Hope u like this video en hieronder zal ik de linkjes plaatsen van alle spulletjes die voorbij komen in deze vlog! LIEFS LAURA

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

You have successfully subscribed!
This email has been registered