HOE BLIJF IK FIT & GEZOND?

 Yeah, er staat weer een nieuwe vlog online! Ik merkt dat ik nog steeds in de boksvibe zit en heb besloten om door te gaan met de trainingen. Ik vind het een heerlijke sport en het is de beste workout die ik ooit heb meegemaakt! De wedstrijden zijn voor mij niet weggelegd maar de trainingen vind ik fantastisch. Ik neem Ryan deze keer ook mee naar een training en laat jullie zien hoe we worden afgebeuld. Daarna gaan we langs bij Freeze Lab. Hier ben ik al eens eerder geweest en dit is super goed voor de bloedsomloop! Ook heb ik deze week weer een hele leuke mededeling voor jullie. Iets wat te maken heeft met Buylau! Ik heb een shoot voor L'Oréal en er is weer een liveshow van Boxing Stars! Kijk je mee?

 

Liefs, Laura 

You have successfully subscribed!
This email has been registered