HOME MAKE OVER - NIEUWE MEUBELS!

Hi iedereen, ik heb zo ontzettend veel zin om deze video met jullie te delen. Ik was toe aan een nieuwe vibe in ons huis aan de voorkant en heb met een paar nieuwe meubels en accessoires een compleet ander huis. Ik ben er echt super blij mee en vind het heerlijk om thuis te zijn nu. Dat komt natuurlijk in deze periode waar we met z'n allen in zitten heel erg goed uit haha en iedere keer als ik weer terug kom van boodschappen doen of de hond uitlaten, geniet ik weer opnieuw van onze livingroom make-over. Ik hoop dat jullie dit een leuke video vinden:-) Laat het me maar in de comments weten. Ik wil namelijk binnenkort een hele home tour gaan filmen voor jullie want er zijn nog steeds een aantal delen van ons huis die ik nog nooit getoond heb aan jullie. 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

You have successfully subscribed!
This email has been registered