IK BEN WEER TERUG!! REALITEIT VLOG!

Lieverds, daar ben ik weer met een nieuwe vlog. Ik had weer zoveel zin om te filmen dat ik ontzettend veel dagen gefilmd heb deze week en ik ga de vlogjes lekker uitsmeren zodat jullie weer lekker kunnen meegenieten. De vlogs zullen allemaal iets korter zijn vaak van 1 dag of max twee daagjes! Ik wil namelijk dat het leuk blijft om te kijken en dat het echt en puur voor jullie is om te kijken. Weinig poespas, weinig heftige effecten en bewerkingen maar gewoon weer net als vroeger! The Real Deal! :) Hoop dat je het fijn vindt en het ook weer gezellig vindt om mee te kijken! Als je de sieraden van Ana Luisa leuk vindt? Kan je op deze site: https:://www.analuisa.com?LauraP een kijkje nemen en code LAURAP10 geeft je 10% korting op ALLES! *niet gesponsord maar wilde dit wel graag delen met jullie. Het Jane jurkje vindt je via deze link: https://buylau.nl/collections/dresses... 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

You have successfully subscribed!
This email has been registered