IK MAG EINDELIJK WEER & FREDJE Z'N NIEUWE HUIS STYLEN!

Lieverds! Ik mag eindelijk weer!!! Wat voelt dit goed en wat heb ik dit gemist zeg! Verder zien jullie Fredje zijn nieuwe eigen huisje en heb ik hem blij gemaakt met nieuwe posters voor in zijn huisje! Een feestje om samen op te hangen en te stylen. Je krijgt 30% korting op Desenio met code: LAURAPON via deze link: https://desen.io/lauraponticorvo Korting geldt niet op de lijsten, handpicked & gepersonaliseerde posters! Geldig t/m 12 november:-) Fotoshooten, lekker Turks eten en de meiden verrassen met TANGO schoenen! Genoten van deze week en ik hoop dat jullie mee hebben genoten van deze vlog!

Shop hier mijn schoenencollectie: https://buylau.nl/collections/shoes-l...

 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

                                         

[time] minutes ago, from [location]
The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top