IK MAG HET EINDELIJK VERTELLEN!

YES EINDELIJK! Ik mag het nieuws na al die tijd eindelijk met jullie delen. Ik speel vanaf begin volgend jaar in de nieuwe musical 'Verliefd op Ibiza'. Wat heerlijk dat ik weer het podium op mag. Ik heb dit zo gemist! Wat velen van jullie misschien niet weten is dat ik in mijn jongeren jaren de dansacademie van Lucia Marthas heb gevolgd. Vanuit hier heb ik ook geleerd om op het podium te staan en is dit nog altijd een grote passie van mij. Ik ben dankbaar dat ik dit mag doen en ik hoop dat jullie allemaal komen kijken! Laat je het even weten?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

You have successfully subscribed!
This email has been registered