IK MOET MEER TIJD VRIJMAKEN VOOR MEZELF!

Hi lieverds,

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! De repetities zijn voorbij en de première is achter de rug. Eindelijk heb ik weer een aantal dagen vrij in de week en kan ik tijd voor mijn eigen werk en mezelf vrij maken. Ik neem jullie mee naar Spoeldijk waar ik een hoofdhuid behandeling krijg en ik neem jullie mee naar kantoor om de kleding van mijn eigen kledinglijn door te passen. Super spannend! Ik kan er nog niet veel over loslaten maar binnenkort zullen jullie hier meer over horen. Ryan verrast mij op Valentijnsdag en ik maak me klaar voor de show in Rotterdam. Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered