IK WIL NIET MEER GELEEFD WORDEN! PAAR STAPPEN TERUG

Hi iedereen, in deze video leg ik een persoonlijk dingetje uit waar ik de laatste tijd een beetje tegenaan loop. Door mijn enorm drukke leven vol afspraken merk ik soms dat ik geleefd word. Ik vlieg van afspraak naar afspraak en heb weinig tijd voor mezelf. Ik geniet zeker van alle drukte, begrijp me niet verkeerd, maar als je wat ouder wordt is het soms ook lekker om wat rustiger aan te kunnen doen. En dat punt heb ik nu bereikt! Ik neem wat stappen terug. Ik ben heel benieuwd of jullie hier ook wel eens last van hebben? En wat jullie hier dan aan doen? Let me know! 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

You have successfully subscribed!
This email has been registered