IK WORD HIER BEST EMOTIONEEL VAN! IS DAT GEK? WEEKVOG #80

Vandaag begint de weekvlog op kantoor. Ik mag een veel te leuke tas weggeven aan één van jullie en ik heb een nieuwe manier gevonden om beter te plannen. Het kantoor wordt leuk aangekleed met nieuwe spulletjes en Luca wordt verrast met een nieuwe auto. Ik heb een white dinner van Friends Of The Brands en kom weer in aanraking met nieuwe merken. We zijn weer lekker uit eten geweest en heb een heerlijke bonusmama dag. Het is niet normaal hoe veel liefde ik van dit meisje krijg, ik geniet er ontzettend van. Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

[time] minutes ago, from [location]
The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top