IK WORD HIER ZO VERDRIETIG EN BOOS VAN!

Lieve iedereen, we starten deze weekvlog met een heftige work-out, zo word ik heerlijk wakker en kan ik de dag goed beginnen. Het is weer tijd voor een leuke première namelijk de film Aladdin, dus op zoek naar een mooie jurk bij mijn favoriete winkel, Blaque couture. YES, weer een nieuwe collectie binnen dat betekent shooten! Mijn lieve vriendin en collega, Lola is jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden. Hebben jullie de kookvlogs van Ryan op zijn YouTube kanaal al gezien? Omdat ik Fredje zo lief vind en hij heeeeel hard werkt heb ik een klein cadeautje voor hem gekocht, benieuwd naar zijn reactie? Bekijk dan snel de vlog.

 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

 

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered