IKEA KAST IN ELKAAR ZETTEN GAAT HELEMAAL FOUT! | Laura Ponticorvo

Hi iedereen. Het is een extra lange vlog omdat er veel gebeurde de afgelopen week en ik het super leuk vond om alles te filmen. Een IKEA kast in elkaar zetten loopt niet SOEPEL haha, SPORTEN in de tuin, bonusmama momenten met de kids, mijn man is een MIETJE en is BANG voor SPINNEN, pakketjes inpakken op kantoor voor alle fashionista's die hebben besteld op mijn webshop en nog veel meer! Ik wens je zoals altijd heeeeeel veel kijk plezier. Deze video is NIET gesponsord en ik zal de linkjes van mijn outfitjes hieronder plaatsen! Wens iedereen een fijne zondag toe. Dikke dikke virtuele kus en knuff van mij!!!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!