INSTAGRAM GEHACKT + SKINCARE ROUTINE

Hey iedereen! Na veel aanvragen van jullie, show ik jullie dan eindelijk mijn updated skin care routine. Het is een simpele routine en ik ben er mega enthousiast over. Verder komen we er weer achter dat je slechte mensen hebt op de wereld die geld willen stelen van je! Ryan zijn Instagram account is GEHACKT en als hij het terug wilt moet die betalen! Belachelijk. We geven jullie wat tips was je dus echt moet doen om je eigen account te beveiligen! Verder heb ik hieronder alle linkjes van de producten die ik heb gebruikt!!! Veel shop en kijk plezier. Liefs LauraVond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

You have successfully subscribed!
This email has been registered