KERST CHAOS!

Hi trouwe volgers, kerst zit er weer op! Ik heb twee ontzettend leuke kerstdagen achter de rug vol lekker eten, cadeaus en gezelligheid. Wij hebben de kerstdagen gewoon lekker thuis gevierd en hebben genoten van elkaar en de familie. Wij kiezen er altijd bewust voor om thuis te zijn met kerst en niet chique uit eten te gaan. In het dagelijks leven zijn wij al druk genoeg met etentjes en evenementen dus is het tijdens de feestdagen juist wel lekker om thuis te zijn. In deze vlog kunnen jullie zien hoe ik mijn kerst heb gevierd en welk leuke spel we hebben gespeeld, welke cadeaus we hebben gekregen en wat Ryan allemaal voor ons heeft gekookt. Ik ben stiekem ook wel benieuwd hoe jullie altijd kerst vieren. Laat je het me weten in de comments?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is liefslaura.jpg
You have successfully subscribed!
This email has been registered