LICHAMELIJKE EN MENTALE VERANDERINGEN + CLOSET/BEAUTY TOUR!

Lieverds, in deze vlog zie je hoe ik langzaam iets meer orde krijg in ons huis en meer dan de helft van mijn spullen weg ga doen. Ik heb al flink wat gedoneerd en er zijn nog wat dozen over dus laat gerust in de comments achter als jij nog een leuk idee hebt waar het heen kan. Verder merk ik mentale veranderingen en ook zeker lichamelijke veranderingen door de zwangerschap en ik vind het echt bijzonder om dit op te merken. De natuur zit dan zo heerlijk in elkaar en daar geniet ik echt super veel van! Ook heb ik de Wardrobe Organisers ingeschakeld om me te helpen en ik laat jullie ook een beautyroom/closet tour zien. Niet gesponsord. Ik heb de meiden gewoon betaald om te komen. Heel veel kijk plezier. LIEFS x

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

                                         

You have successfully subscribed!
This email has been registered