MEGA WINTER SHOPLOG (+TRY-ON)

 Hi lieve dames, er staat een nieuwe SHOPLOG online! Naar aanleiding van de velen aanvragen onder mijn vlogs heb ik ervoor gekozen om een aparte shoplog te maken met daarin alle nieuwe items van BUYLAU! Ik heb namelijk gemerkt dat de meningen verdeeld zijn over het showen van de Buylau items in de vlogs. Ik heb weer super leuke items voor de winterdagen en weet zeker dat jullie ze geweldig vinden! Ik laat ook meteen zien hoe ik ze combineer zodat ik jullie kan inspireren. Shop je mee? www.buylau.nl

 

Liefs, Laura

 

 

[time] minutes ago, from [location]
The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top