MET PAARDEN ZWEMMEN IN EGYPTE! 😱😍

Ik neem jullie mee naar El Gouna in Egypte waar ik uitgenodigd ben door Cook's Club hotels & Neckermann Reizen op pers reis. In deze 4 dagen heb ik super veel gedaan en gezien! Stuk voor stuk bijzondere ervaringen en ik ben echt VERLIEFD geworden op Egypte. Cook's Club hotel El Gouna is net sinds 6 augustus geopend, het is een 16+ resort, met heerlijke coctails en verrukkelijk eten. Kortom een paradijs en de perfecte spot voor een fijne vakantie! Kijk snel mee naar de activiteiten die je allemaal kunt doen in El Gouna en laat je verrassen! Hier wat meer informatie over Cook's Club hotel El Gouna: http://bit.ly/2Mp7PQk en let op! GOED NIEUWS! Ik heb vanuit Neckermann Reizen een kortingscode voor jullie kunnen regelen.
You have successfully subscribed!
This email has been registered