MIJN BACHELORETTE PARTY! πŸŽ‰

Jahoor lieve mensen, ook ik moest er aan geloven, een bachelorette party! Ik heb zovaak in de stad van Amsterdam groepjes meiden voorbij zien komen met gekke pakjes aan waarin ze hele genante opdrachten moesten doen en dronken over de grachten liepen. Steeds als ik dat zag dacht ik bij mezelf; als ik ooit ga trouwen hoef ik NOOIT zo’n bachelorette party! Gelukkig kennen mijn goede vriendinnetjes en beste vriend Alfredo mij door en door en hebben zij mij verrast met de geweldigste bachelorette party ever. We zijn lekker gaan varen op een prachtige boot door de grachten van Amsterdam met heerlijke vegan hapjes en cocktails. Een en al gezelligheid. Alles was tot in de puntjes verzorgd en zo goed geregeld! Ook de mannen van Floating Amsterdam waren geweldig. Zo lief en gezellig! We zijn daarna lekker gaan eten bij Diga in Haarlem en ook daar was alles weer zo fijn geregeld. β€˜S avonds zijn we lekker als van ouds de clubs in gegaan en hebben we de avond dansend afgesloten. Wat een geweldige dag was dit! Ik hoop dat jullie ook een beetje meegenieten van de leuke beelden!

You have successfully subscribed!
This email has been registered