MIJN EERSTE KEER LIEFDESVERDRIET! 💔

Leuk nieuws!! Vanaf vandaag start ik met het uploaden van mijn nieuwe serie ‘Mijn Eerste Keer’. Ik heb heel veel berichten van jullie ontvangen met de vraag of ik mijn ervaringen met jullie wil delen. Via deze serie wil ik jullie helpen en laten weten dat jullie echt niet de enige zijn in sommige situaties. Ik vertel jullie iedere mijn 'eerste keer' ervaring over verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan eerste keer seks, ongesteld, op vakantie en de topic van deze week; ‘Liefdesverdriet’. Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben! Laat je het weten in de comments?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

You have successfully subscribed!
This email has been registered