MIJN EIGEN SCHOENENCOLLECTIE SHOOTEN EN WE ZIJN LIVE!!!

Dreams do come true! Ik kan het nog steeds niet geloven maar mijn eigen schoenencollectie is een feit! Van TANGO mocht ik mijn eigen exclusieve schoenen ontwerpen en wat was dit een feestje om te designen. From scratch iets bedenken en een paar maanden later heb je ze gewoon in je handen!? Kippenvel! k ben razend enthousiast over mijn herfst/winter collectie en heb voor iedere vrouw een schoen ontwikkeld. Hierover ga ik later meer vertellen in een aparte video:) Hoe ik op het model ben gekomen, het verhaal achter de schoen en de namen. Zo zo zooooo benieuwd wat jullie ervan vinden! Ik weet niet of jullie al bekend waren met TANGO shoes? Maar deze schoenen staan voor comfort, stevigheid & echte klassiekers. Als je één van mijn schoenen shopt, ga je hier zo ongelooflijk lang plezier van hebben. De kwaliteit is zo goed! Beleef het zelf en deel je foto's via social media met de hashtag #lauraponticorvoxtango #femmetotale Have fun shopping via deze link: https://bit.ly/35Ozz8B Veel kijk plezier.

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

You have successfully subscribed!
This email has been registered