OPRUIMVIDEO + BEAUTY/CLOSET TOUR

Lieve dames,

Het is tijd om mijn kledingkamertje op te ruimen. Het is één grote puinhoop en schaam me er eigenlijk een beetje voor. Ik heb het veel te ver laten komen waardoor ik door de bomen het bos niet meer kan zien! Tijd om het aan te pakken! Ik vouw al mijn kleding weer netjes op en leg het op een geordende manier in de kast. Mijn make-up ga ik uitgebreid uitzoeken; wat gebruik ik nog en wat kan weg? Uiteindelijk zal ik twee dozen vullen met producten die ik over/dubbel heb en zal deze doneren aan een goed doel! Tips en tricks over handig opruimen zijn altijd welkom! Kijk je mee? 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

You have successfully subscribed!
This email has been registered